Pinknotes als ervaringsdeskundige

Belastingherziening
22 juni 2015
Belastingplan 2016
12 september 2015

Pinknotes als ervaringsdeskundige

Op maandag 17 augustus 2015 heeft Pinknotes bezoek gehad van dames van Krachtbedrijf onder leiding van Josette Dijkhuizen van Krachtbedrijf en geïnitieerd door Ellen van Dijk van Flox Coaching. Krachtbedrijf begeleidt vrouwen uit een opvangsituatie via een intensief en speciaal opgezet programma naar zelfstandig ondernemerschap.

Ellen dacht “vrouwen + zelfstandig ondernemerschap” en kwam al snel uit bij Pinknotes. In die hoedanigheid zijn wij ook gevraagd of wij onze ervaringen als zelfstandig ondernemer willen delen met deze vrouwen. Natuurlijk hebben we hier geen nee tegen gezegd. Dergelijke initiatieven dragen wij een warm hart toe. Wat volgde was een inspirerende ochtend waar veel ruimte was voor het beantwoorden van vragen en het uitwisselen van tips en trucs. Wij wensen de dames heel veel succes bij het starten van hun eigen bedrijf!