Missie en visie

Belastingplan 2016
12 september 2015

Missie en visie

Op dinsdag 13 oktober 2015 hebben wij een ochtend teambuilding gedaan. Pinknotes is in korte tijd hard gegroeid (van 3 naar 7 medewerkers) en dat vraagt om verandering. Verandering in werkwijzen, maar ook in structuur en misschien zelfs ook in cultuur. Daarom was het goed om eens in teamverband te bespreken waar we naar toe willen in de toekomst. En hoe we dat dan denken te bereiken.

We zijn met elkaar in gesprek gegaan over wat nu de identiteit is van Pinknotes en waar we voor staan. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een missie en visie waar het hele team volledig achter staat.

We zijn gestart met het vaststellen van ons missie. Die luidt als volgt: “Wij brengen rust en overzicht bij de ondernemer door de financiële administratie uit handen te nemen en fiscaal maatwerkadvies te leveren. De klant staat centraal in al ons handelen.”

Daarna volgde het vaststellen van de visie. Die luidt; “Ons team staat voor vertrouwen, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Hiermee stimuleren wij zowel onze groei als die van onze cliënten”.

De sfeer was bijzonder goed, iedereen was erg open. Aan het eind van de ochtend heerste dan ook een echt ‘teamgevoel’.