Ondernemingsplannen maken


Een sterk ondernemingsplan zien wij als een document waarin het succesverhaal zich voor de ogen van de lezer ontvouwt. Enthousiasmerend, duidelijk en overtuigend. Dit type ondernemingsplan is precies waar wij van Pinknotes al jaren succesvol in zijn. Het resultaat: 5 x meer kans op financiering dan het landelijk gemiddelde.

Hoe wij jou plan omtoveren tot succesverhaal? Door nieuwsgierig te zijn. Naar je idee, je doelen en je strategie. Maar ook door onze kennis te delen, zodat jij profiteert van onze ervaring. Samen bepalen we de rode draad, accentueren we de krachtpunten en strijken we de zwakke punten glad met risico-eliminerende maatregelen. Het ondernemingsplan moet van A tot Z kloppen.

Wij hebben inmiddels meer dan 350 ondernemers succesvol mogen ondersteunen. Niet alleen bij het opstellen van hun ondernemingsplan, maar ook met het bijbehorende advies over ondernemerszaken, de best passende financieringsvorm en het gesprek met de kredietverstrekker, UWV, IND of Gemeente. En ook ná het indienen van het plan zijn wij bereikbaar voor alle mogelijke vragen. En dit voor een vaste prijs; zonder verrassingen achteraf.